Om Byggfirman i Södra Skåne

Vi är en snabbväxande byggfirma från Malmö med lång arbetserfarenhet av omfattande byggnads- och renoveringsprojekt över hela Södra Skåne. AB ByggCompagniet i Örestad AB finns på Bredgatan 35 i Lund där företagsledning, ekonomi samt projekt- och arbetsledning finns samlad.

Erfaren Totalentreprenad

Byggbolaget drivs av erfarna branschfolk med många års utbildning och lärdomar av projektledning, styrning och komplexa omdaningar, entreprenad- och nyproduktionsprojekt. Vi utför även gräv & markarbeten i Osby, Kristianstad och Hässleholm tillsammans med en samarbetspartner.

Vart vi arbetar

Vi arbetar över hela Skåne med omnejd, men har senaste åren framförallt vart aktiva i områden så som; Osby, Östanå,  Hästveda, Verum,  Kristianstad, Hässleholm, Knislinge, Lund, Hjärup, Arlöv, Rosengård, Löddeköping, Svedala, Vellinge, Oxie och Bunkeflostrand.

Nyttja ROT-avdraget

Vi har hjälpt privatkunder med renoveringar och ROT-arbeten av bl.a , tillbyggnader, stambyten, fasadrenoveringar, husrenoveringar samt takomläggningar. Vill du veta mer kan du läsa på Skatteverkets Hemsida. 

Kontakta ByggCompagniet i Örestad AB

Om ni är intresserade av våra tjänster så kan ni kontakta oss på vår företagsemail: byggarbeten@byggfirma-malmo.se